Evde Korona Günlüğü, Gün 69, 29 Mayıs 2020

Bugün gelecek hafta ve takip eden zamanlar için olabilecek en önemli hazırlıklardan birini yaptım: Kuaföre gittim.

Özel hayatta da elbette çok önemli, ancak iş hayatında insanın temsil ettiği meslek, şirket, sorumluluklara olan özeninin önemli bir ön göstergesidir dış görünüş. Ne diyoruz?

Dış görünüşünle karşılanır, kişiliğinle uğurlanırsın. 

Evde oturma sürecinde de kendime ilk yaptığım önlem müdahaleleri bu yönde olmuştu: kilo alma ihtimaline yönelik spor yapmak ve aynaya baktığımda kendimden hoşnut olmak için saç bakımı.

Gelecek hafta itibariyle evden çıkıyorum. Maskemi takıp yollara düşeceğim. Ve mutluyum. Çalışmayı çok seviyorum … dışarıda da.

.

Öğleden sonra danışmanlığını uzun yıllardır yürüttüğüm bir şirketin arayışta olduğumuz pozisyonu için ön görüşmelerini telefonla gerçekleştirdim. Sürece devam edeceğim.

.

Yaprak’la bu Haziran için Londra’ya gitme planımız vardı. Hatta uçak biletlerini almış ve Airbnb üzerinden kalacağımız yeri de ayarlamıştım. Ancak pandemi planları alt üst etti. Mayıs ayı başında Airbnb yaptığım ödemeyi iade etti. Bugün de THY’yi bir daha aradım. Uçuşumuzu 31 Aralık 2021’e kadar açığa aldım. Biz Yaprak’la 2020’de olmasa bile 2021’de Londra’ya uzun süreli gideceğiz. Ona söz verdim. Sözümü tutacağım. ??

THY call center servisinden Enes’e yönlendirmeleri ve bundan sonraki süreci nasıl yürütmem gerektiği konusunda da detaylı bilgilendirmesi için buradan teşekkür ederim.

.

Washington Post – 29.5.2020 Korona Virüs Dünya Raporu (Toplam Vefat – Toplam Vaka ve ilk 23 ülke )

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir