Evde Korona Günlüğü, Gün 19, 9 Nisan 2020

Bu sabah kızımın okulunun gönderdiği fitness videoları eşliğinde spor yaparken bir baktım Yaprak benim fotoğraflarımı çekiyor. “Ne yapıyorsun? … dalga geçiyorsun …olmaz … hadi … Yaprak bırak o cep telefonunu ve esne … ” şeklinde tipik anne söylevleri performansı sergilememe rağmen, o kahkahalar atarak beni çekmeye devam etti.

Ve sonuç için tıklayınız: Spor

Önümüzdeki günlerde PERYÖN Akademi online seminer ve eğitimlere başlayacak. Hummalı bir çalışma ile katalog hazırlanıyor. Ben de Performans Yönetimi Eğitimi haricinde koronavirüsü dönemine özel üç başlık hazırladım;

  • Koronavirus Krizinde İK Neler Yapabilir?
  • Koronavirüs Krizinde İlişki ve Çatışma Yönetimi
  • Koronavirüs Krizinde Çevik Organizasyon

Hangi konuların kataloğa gireceğine Akademi karar verecek. Dilerim önümüzdeki günlerde meslektaşlarımla ve konularla ilgililenenlerle PERYÖN Akademi kanalıyla buluşabilirim.

.

Hafta sonu yaklaşıyor. Değerli zamanımızı başka değerli üretimlerle buluşturmak için muhteşem bir fırsat var.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Nisan 2020’de gerçekleştirmeyi planladığı ancak Koronavirüs nedeniyle internet ortamına taşıdığı İstanbul Film Festivali bizi bekliyor. İlk film 10 Nisan’da yayınlanacak.

Not: İlk ay ücretsiz kullanılabilen web sitesine kayıt için kredi kartı bilgisi vermek gerekiyor. Bir ay içinde istediğiniz zaman kaydınızı kapatabiliyorsunuz.

.

Washington Post – 09.04.2020 Korona Virüs Dünya Raporu (ilk 20 ülke)

 

#sokağaçıkmayasağıistiyoruz #covid19

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir