16. Dünya İnsan Yönetimi Kongresi, İstanbul ’16

peryön Türkiye olarak cumhuriyet tarihimizin belki de en zor günlerini geçiriyoruz. Evdeki, sokaktaki ve iş hayatındaki insanlar endişeli, şaşkın ve kızgın.

Goethe’nin çok güzel bir sözü var: “Hayatın nimetlerinin değerini bize öğreten, ancak hayatın zahmetleridir.

Zahmetler bize birlikteyken en güzel, en doğru, en sürekli olabileceğimizi gösterdi.

Şimdi de farklı bir birlikteliğin zamanı geliyor. Üstelik bu sadece biz bize değil, dünya ile ele ele gerçekleştirilecek bir birliktelik; 16. Dünya İnsan Yönetimi Kongresi.

20-21 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 16. Dünya İnsan Yönetimi Kongresi organizasyonunu PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği gerçekleştirecek. Türkiye insan kaynakları camiası olarak PERYÖN önderliğinde dünyaya ev sahipliği yapacağız. Bu bana çok heyecan verici geliyor.

PERYÖN organizasyon komitesinin işi çok ağır. Ama kanımca onlara “kolay gelsin” demenin birkaç adım ötesine geçebilmeliyiz. Örneğin 16. Dünya İnsan Yönetimi Kongresi‘nin duyurusunu sosyal medyadaki hesaplarımıza taşıyarak organizasyona destek vermeye başlayabiliriz. Ardından belki birkaç konuşmacı hakkında bilgi sahibi olarak bireysel kongre motivasyonumuzu arttırabiliriz.

Önümüzdeki günlerde Kaynağım İnsan’da ilgimi çeken kongre konuşmacıları ve konu başlıkları hakkında birkaç cümle yazarak ben de kendimi sürece hazırlamak istiyorum. Konular zengin, konuşmacılar çok, nihayetinde seçmek zorunda kalacağız, değil mi?

🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir