Zorlayınca Olmuyor

Yaklaşık dokuz aydır blog yazısı yazmıyorum. İş, güç, koşuşturma. Bir de Kaynağım İnsan’ın eski yüzünden çok sıkıldım, elim klavyeye gitmez oldu. Şekil içeriğin önüne geçer mi? Geçti. Sonra yeni tema bulayım dedim. İki tanesini satın aldım. Birini denedim olmadı, diğerine bakmadım bile. Hep birşeyler eksik, istediğim gibi değil.

Zorlayınca olmuyor.

Mülakatlar için söylerim hep, aday ne kadar yoruyorsa, o kadar yanlıştır. Doğru tema, yormayan. Aslında okuyucuya “Şekil değil, içeriğinle gel bana” dedirten.

Bunun üzerine açtım WordPress’i, hazırdaki ilk şablona tıkladım. Bitti.

“Hayırlısı” diyerek başlıyorum tekrar yazmaya.

İnsan kaynakları mı dersiniz, kitap mı, bazen sosyal konular, bazen uluslararası olaylar, ne varsa aklımda, yüreğimde, kütüphanemde yazacağım. Ama söz işinize yarayacak. Nihayetinde İK’cıyız en dibinden.

Sizleri özledim.

 

 

“Zorlayınca Olmuyor” üzerine 8 yorum

  1. Merhaba Ipek hanım

    Kaynağım Insan ekolünden biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Kaynağım Insan ve size dair söylenecek o kadar şey var ki 🙂

    Buram buram beyin fırtınası kokan yazılarınızı özledik.

    Siz yazmaya hep devam edin

    Sevgiler

    1. Sevgili Gökhan,

      Senin baskın yüzünden açtım 2. versiyonu 😉

      İyi ki varsın, İK yolunda birlikte ilerlemek güzel.

      Sevgilerimle,

  2. Merhaba İpek Hanım ,

    Daha dün sitenize baktım.Neden yazmıyor acaba diye google’da araştırdım.Ama ne yazık ki bulamadım.Kitabınız çıkmış mı diye kitap sitelerine bile girdim.Kısacası sizi görmek (hissetmek 🙂 ) çok güzel..

    Tekrar hoşgeldiniz.

    Sevgiler..

    1. Sevgili Zerrin,

      Arayı çok açtım, biliyorum. Her gün yazarak kendimi affettireceğim. Ama bu sefer biraz farklı olacak. Kısa, öz, tek mesajla, konsantre yazılar yazmayı hedefliyorum. Kitap tanıtmak istiyoum bol bol. Bazen de, insanın merkezde olduğu başka konulara dokunmak hafifçe.

      Dilerim beni takip etmeye devam edersiniz.

      Sevgilerimle,

  3. Surekli takip ediyordum sizi ne zaman yeni bir yayin olacak diye… Hah evet iste tam da burdaymissiniz. 🙂 Cunku biliyorum ki sizi okurken ucsuz bucaksiz sosyal medya vahasinda dolasirken yasadigim avarelik duygusunu yasamiyorum. Aksine merakla ve mutlulukla okuyorum.
    Siz hep yazin…

    1. Sevgili Tuğba,

      Kaynağım İnsan’ı takip ettiğin ve güzel kelimelerin için çok teşekkür ederim. Adeta 100 kitap okumaş kadar mutlu etti beni içten yorumun 🙂

      Sevgilerimle,

  4. İpek Hanım,

    Sabırsızlıkla kaynağım insanı,sizi ve nokta atışı mesajlarınızla akıllara pek çok proje getiren yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyordum..

    Çok çok mutlu oldum,bizler burada sizi takibe son sürat devam edip,yazılarınızla sürekli öğrenmeyi sürdürülebilir kılmayı amaçlıyoruz

    Hoşgeldiniz 🙂

    1. Sevgili Yağmur,

      Yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de tekrar yazmaya başlamış olduğum için çok mutluyum. Dilerim hep birlikte bol bol düşüneceğiz, üreteceğiz ve birbirimizi büyüteceğiz.

      Sevgilerimle,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir